Over Gebouweninspectie

Gebouwen Inspectie Nederland is een onafhankelijk advies- en inventarisatiebureau met een pragmatische instelling. Meedenken met onze opdrachtgevers, plezier in ons werk en flexibiliteit, dat vinden we belangrijk. 

Wij helpen u graag antwoorden te vinden op uw bouwkundige- of slooptechnische vragen en willen u adviseren op het gebied van verduurzaming van uw pand. Voor het uitvoeren van asbestinventarisaties in gebouwen zijn wij gecertificeerd conform het 'Werkveldspecifiek certificatieschema voor de Procescertificaten Asbestinventarisatie en Asbestverwijdering'. In het aardbevingsgebied hebben wij veel ervaring met het inspecteren van asbest in gebouwen. Wij hebben dagelijks contact met diverse overheden en weten snel de juiste weg voor u te vinden. Tevens kunnen wij indien nodig een bodemonderzoek en/of ecologisch onderzoek voor u regelen in samenwerking met ons zusterbedrijf Eco Reest.

Vragen of kennismaken?

Heeft u vragen of wilt u met ons kennismaken? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Mark Kikkert, per mail of via ons contactformulier.

Stageplek

Als je op zoek bent naar een stageplek, dan kun je contact met ons opnemen. We kunnen stage- en afstudeerplekken bieden voor diverse werkzaamheden binnen ons bedrijf.

Algemene voorwaarden

Al onze opdrachten worden uitgevoerd overeenkomstig de algemene voorwaarden, die gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel Drenthe onder nummer 04082069. Klik hier voor het downloaden van onze algemene voorwaarden.