Disclaimer

De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door Gebouwen Inspectie Nederland BV. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Gebouwen Inspectie Nederland BV is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie. Het is mogelijk dat via de internetsite van Gebouwen Inspectie Nederland BV toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Gebouwen Inspectie Nederland BV kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Het is niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Gebouwen Inspectie Nederland BV.

Gebouwen Inspectie Nederland BV hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website. Gebouwen Inspectie Nederland BV is vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van haar site. Echter, de informatie over bezoeken aan deze website (bijvoorbeeld IP adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van statistische verwerkingen en zal nooit worden gebruikt als middel om individuele personen te identificeren.