Sloopbegeleiding

Het slopen van een gebouw kan een complexe, dure en tijdrovende klus zijn. Als opdrachtgever krijgt u te maken met aspecten als asbest, geluid, trillingen, vervoersbewegingen, het scheiden en afvoeren van afvalstoffen en de oplevering van het terrein. Om dit in goede banen te leiden kunt u ervoor kiezen om de sloopbegeleiding door ons te laten uitvoeren.

Voor diverse opdrachtgevers hebben wij de sloopbegeleiding verzorgt in de vorm van het schrijven van een sloopbestek, het verzorgen van de aanbesteding, het voeren van overleggen en het begeleiden van de daadwerkelijke sloop van het gebouw. Tevens kunnen wij de oplevering, uiteraard in samenwerking met de opdrachtgever, controleren.

Gebouwen Inspectie Nederland kan bovenstaande aspecten voor u verzorgen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de sloop op de juiste wijze, binnen het afgesproken budget en voor de vooraf vastgestelde einddatum gerealiseerd wordt.

Vragen of kennismaken?

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen in het kader van sloop? Dan kunt u contact opnemen met Anthony Voets of Mark Kikkert via 0528-331100, per mail of via ons contactformulier.