Asbest in school Sleen

Tijdens een asbestonderzoek door Gebouweninspectie Nederland is in een school in Sleen asbest aangetroffen. De school is vervolgens gesloten.

Tijdens een asbestinventarisatie door Gebouweninspectie Nederland is in een basisschool in Sleen asbest aangetroffen. Het schoolbestuur heeft vervolgens uit veiligheidsoverwegingen besloten de school te sluiten. Meer informatie is tevens te vinden via de website van de school. Klik hier: DVHN-20121016-regio.pdf voor meer informatie in het regionale nieuws van het Dagblad van het Noorden van 16 oktober j.l..

Algemeen: Ouders en leerlingen kunnen op een speciale website kijken of hun schoolgebouw al is gecontroleerd op asbest. Via de Atlas voor de Leefomgeving kan dit worden opgezocht, klik hier voor de website. 

Gebouweninspectie Nederland verricht dagelijks asbestinventarisaties in gebouwen en van objecten. Voor meer informatie over asbest en asbestonderzoek kunt u contact opnemen met Anthony Voets via tel.nr. 0528-331100 of een e-mail sturen naar info@gebouweninspectie.nl   « Terug naar het nieuwsoverzicht