Vacature Projectleider Gebouwen

Ter versterking van ons team zijn de op zoek naar een Projectleider Gebouwen.
Gebouweninspectie-bouwkundige_inspecties_news_detail

Gebouwen Inspectie Nederland is een onafhankelijk advies- en inventarisatiebureau met een pragmatische instelling. We werken met onze collega’s van Milieuadviesbureau Eco Reest in één gebouw.

We zijn een platte organisatie met korte lijntjes, en informele omgangsvormen.

Wat houdt de functie in?

Een Projectleider Gebouwen voert diverse typen onderzoeken uit in relatie tot gebouwen. Je stelt offertes op, bereidt projecten voor en begeleidt de uitvoering, of gaat zelf naar locatie voor de uitvoering van het onderzoek. Na het onderzoek verzamel je alle onderzoeksgegevens en verwoordt deze in een rapportage. Tenslotte stel je facturen op, en keurt deze goed voor verzending naar onze opdrachtgever. Je hebt veel contact met zowel opdrachtgevers en collega’s, en let erop dat jouw projecten binnen planning en budget worden afgerond. De onderzoeken bestaan uit onder andere uit asbestinventarisaties, bouwkundige inspecties, het opstellen van energielabels. De lijst is niet uitputtend, en kan door zowel ons als jou worden aangevuld. Dit is afhankelijk van het werkaanbod, en je persoonlijke interesses en ambities. Naast het uitvoeren van projecten ben je ook bezig met de verbetering en uitbreiding van de bestaande dienstverlening, en het opzetten van nieuwe diensten, samen met het afdelingshoofd en de kwaliteitsmanager van Gebouwen Inspectie Nederland.

Wie ben jij?

Je kunt verantwoordelijkheid dragen, en werkt zorgvuldig bij het uitvoering van de onderzoeken in relatie tot gebouwen. Je bent een teamspeler, zodat we gezamenlijk het doel van onze opdrachtgever realiseren, vanuit ieders expertise. Hierbij houden we ook de kwaliteit van de werkzaamheden goed in het oog. Je ben communicatief vaardig met (potentiële) opdrachtgevers en je levert een bijdrage in de verbetering van onze diensten en service. Je kunt duidelijk en overzichtelijk rapporteren in goed Nederlands, met voldoende vaardigheden in Word en Excel. Het werken met smartphone en/of tablet schrikt je niet af, maar rapporteren op papier gaat je ook goed af (bij veldwerkzaamheden). Je staat open voor suggesties om je werk kwalitatief te verbeteren, maar draagt ook zelf verbetering aan. Je bent flexibel en collegiaal, maar durft ook zelfstandig aan te pakken en het voortouw te nemen. Je hebt oog voor je omgeving, en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Je let op je eigen veiligheid, maar ook op de veiligheid van je omgeving. Daarnaast zie je ook kansen voor betere en bredere dienstverlening door ons bedrijf.

Welke ervaring en kennis neem je mee?

Je hebt (basis)kennis van bouwkunde, en kunt deze praktisch toepassen bij de uitvoering van diverse soorten onderzoek, zoals asbestinventarisaties, bouwkundige inspecties en energielabels. Je hebt bij voorkeur een voltijd HBO studie Bouwkunde of vergelijkbaar afgerond, maar instroming vanuit een opleiding is ook mogelijk, via stage of afstudeeronderzoek. Werkervaring als bouwkundige is net als het DIA certificaat een pre voor deze functie. Tenslotte is een rijbewijs (minimaal B) vereist, daar je als projectleider ook ‘in het veld’ aanwezig zult zijn voor je werkzaamheden.

Wat bieden wij?

Gebouwen Inspectie Nederland biedt je allereerst een prettige werkomgeving, met veel ruimte voor ontplooiing en eigen initiatief. Daarnaast beiden we je een marktconform loon met groeimogelijkheden, en hebben onze medewerkers toegang tot een gunstige pensioenregeling waar je aan mee kunt doen. We hebben diverse soorten en typen projecten, zodat je voldoende uitdaging kunt vinden in de uitvoering van je werkzaamheden. We hebben een personeelsvereniging, waar je lid van kunt worden en we houden jaarlijks een vrijwilligersdag. Daarnaast nemen onze medewerkers op vrijwillige basis samen deel aan diverse (sportieve) evenementen, zoals de Cascade Run in Hoogeveen en de Wampex in Vledder.

Hoe solliciteer je?

Stuur voor 31 juli 2015 een e-mail met korte toelichting waarom wij jou moeten uitnodigen voor een gesprek. Voeg bij je mail een CV in PDF formaat, of een verwijzing naar je LinkedIn pagina. E-mails kunnen worden verzonden naar info@gebouweninspectie.nl , met als titel “sollicitatie PL gebouwen”.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht